TEAK TUINBANKEN

.
Op zoek naar een teak tuinbank? Dan zit je goed bij E-woodproducts. Deze tuinbanken zijn uitermate duurzaam dankzij hun vervaardiging uit teak hout. We garanderen u hierdoor een optimaal genot en comfort tijdens een zomeravond in uw tuin. 

Vraag van een opmerkzame klant:
 
  • De Dordogne banken hebben poten die 5 cm dik zijn. Deze van Bretagne zijn slechts 4 cm. Toch is Dordogne een stuk goedkoper dan Bretagne, hoe komt dit? En hoe lang blijft deze promotie nog duren?
  • Antwoord: Wij hebben een gigantische aantal Dordogne Teak Tuinbanken aangekocht. Hierdoor konden we een veel betere prijs afdwingen bij de producent. We laten de klant meteen meegenieten van dit prijsvoordeel.  We zijn nog niet snel door deze voorraad heen, en verwachten dat deze promotie nog een eind kan stand houden.
.

ONS AANBOD TEAK TUINBANKEN

.
Hieronder vindt u een overzicht van onze teak tuinbanken.
.
zoek
 
powered by myShop.com

Teaken houten tuinbank


VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van teak tuinbanken in heel Vlaanderen (maar ook in Nederland, Duitsland en Frankrijk). Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleur. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

COMFORT

.
We vervaardigen onze producten met het idee dat je er een hele dag zou willen op zitten. Zo garanderen we u als klant 100 % comfort. Op onze tuinbanken kan u genieten met familie of vrienden van een gezellige namiddag of avond.

Teak Tuinbank in hout
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons.


TagsEen mooie tuinbank gezocht?  -  Mobilier et accessoires pour votre jardin  -  Acheter table de jardin en ligne