Doorgaan naar inhoud
Welkom bij E-woodproducts | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING
Welkom bij E-woodproducts | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING

Betalen

Veilig en snel betalen


Welkom! Hier informeren we u over onze beschikbare betaalmethodes. We willen uw afrekenervaring zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom bieden we diverse veilige opties aan, zoals betalen met VISA, Mastercard, iDEAL, Bancontact, via overschrijving of na ontvangst van de factuur. We leggen uit hoe elke methode werkt en wat u kunt verwachten na betaling. Voor verdere vragen staan we altijd klaar om te helpen.
 

Overzicht van de betaalmethodes

Betalen met VISA of Mastercard

Met deze optie kunt u direct afrekenen met uw VISA- of Mastercard-betaalkaart. Het voordeel is de snelle verwerking van uw bestelling. Let wel op mogelijke buitenlandse transactiekosten, afhankelijk van de kaartmaatschappij.

iDEAL

iDEAL is een handige online betaalmethode in Nederland. U kunt direct betalen via uw eigen bank. Het voordeel is de veiligheid, aangezien betalingen verlopen via uw vertrouwde online bankomgeving. Let op: deze methode is alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten.

Bancontact

Bancontact is populair in België en biedt de mogelijkheid om direct online te betalen via uw eigen bankrekening. Het voordeel is de snelheid en eenvoud van de betalingen. Houd er rekening mee dat deze methode alleen beschikbaar is voor Belgische klanten.

Paypal

Met PayPal kunt u veilig en gemakkelijk uw aankopen doen bij ons. Maak gebruik van deze snelle en betrouwbare betaalmethode om uw bestelling te voltooien. Deze betaalmogelijkheid staat open voor alle klanten, zowel particulieren als bedrijven.

Overschrijving

Met deze methode betaalt u door geld over te schrijven van uw bankrekening naar de onze. Het voordeel is de flexibiliteit, maar houd rekening met de verwerkingstijd, waardoor uw bestelling mogelijk later wordt verwerkt.

Betaling na ontvangst van de factuur

Deze betalingsmethode is exclusief beschikbaar voor overheidsinstanties en scholen. Met betaling na ontvangst van de factuur kunnen zij eerst hun bestelling ontvangen en vervolgens achteraf betalen via de toegestuurde factuur.

 

Veelgestelde vragen


Welke betaalmethodes accepteert jullie webshop?

Onze webshop accepteert verschillende betaalmethodes om aan uw behoeften te voldoen. U kunt betalen met VISA, Mastercard, iDEAL, Bancontact, Paypal, via overschrijving of na ontvangst van de factuur. Zo kunt u kiezen wat het beste bij u past en genieten van een naadloze afrekening van uw bestelling.

Is het veilig om online te betalen op jullie webshop?

Ja, het is veilig om online te betalen op onze webshop. Wij maken gebruik van beveiligde betaalmethodes en de betaling wordt verwerkt in een veilige omgeving. Dit betekent dat uw persoonlijke gegevens en bankgegevens veilig zijn en niet door derden kunnen worden ingezien.

Hoe lang duurt het voordat de betaling is verwerkt?

De verwerkingstijd van betalingen kan variëren afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Betalingen via VISA, Mastercard, iDEAL en Bancontact worden meestal direct verwerkt, waardoor uw bestelling snel kan worden afgerond. Bij betalingen via overschrijving kan het enige tijd duren voordat de betaling op onze rekening is bijgeschreven, wat kan leiden tot een vertraging in de verwerking van uw bestelling. Betalingen na ontvangst van de factuur worden verwerkt nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Over het algemeen streven we ernaar om betalingen zo snel mogelijk te verwerken, zodat u uw bestelling spoedig kunt ontvangen.

Kan ik mijn betaling annuleren?

Als je de betaling al hebt afgerond, kan deze niet meer worden geannuleerd. Als je nog niet hebt betaald, kun je de bestelling annuleren voordat je de betaling hebt afgerond.

Wat gebeurt er als er een probleem is met mijn betaling?

Indien er een probleem optreedt met uw betaling, nemen we direct contact met u op om het probleem op te lossen. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals onjuiste kaartinformatie, ontoereikende saldo's of technische problemen. We streven ernaar om eventuele betalingsproblemen snel en efficiënt op te lossen, zodat uw bestelling zonder vertraging kan worden verwerkt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of assistentie nodig heeft bij uw betaling. We staan voor u klaar om te helpen.

Overzicht

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken
1
Free Gift