Doorgaan naar inhoud
Welkom bij E-woodproducts | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING
Welkom bij E-woodproducts | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING

Garantie, Klachten & Keurmerk

Garantie

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en doen ons uiterste best om deze in optimale staat aan u te leveren. Desondanks kan het voorkomen dat een bestelling tijdens het transport beschadigd raakt of dat zich andere situaties voordoen waarbij u aanspraak kunt maken op garantie. Volgens de Europese wetgeving zijn wij verantwoordelijk voor elk gebrek dat binnen twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. Bovendien kunnen er aanvullende rechten gelden op basis van de Nederlandse wetgeving.

Indien u een defect aan het product ontdekt of redelijkerwijs had moeten ontdekken, verzoeken wij u om binnen een redelijke termijn contact met ons op te nemen, waarbij een termijn van ten minste twee maanden als redelijk wordt beschouwd. In sommige gevallen kan een langere termijn ook acceptabel zijn.

Wanneer u tijdig contact met ons opneemt, zullen wij zorgen voor kosteloze reparatie of vervanging van het product. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang, en we staan klaar om eventuele problemen met onze producten op te lossen.

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [support@e-woodproducts.com]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Aangesloten bij het Keurmerk: Valued Shops / Webwinkelkeur

 

 

Hart voor de Zaak: Bij E-woodproducts.com staat ethisch en verantwoord ondernemen voorop. Ons manifest voor goed ondernemerschap is een getuigenis van onze toewijding aan eerlijke handelspraktijken en klanttevredenheid.

Verifieerbare Identiteit: Transparantie is de sleutel tot vertrouwen. Onze duidelijke contactgegevens bevestigen dat wij een toegankelijke en betrouwbare partner zijn voor al uw buitenmeubilair behoeften.

Juridisch Gecontroleerd: Wij waarborgen naleving van de wetgeving, waarbij onze processen en producten jaarlijks worden gecontroleerd, voor uw volledige gemoedsrust.

Geschilbemiddeling: Voor het geval dat, staan wij niet alleen klaar om u te ondersteunen, maar bieden ook toegang tot onpartijdige geschillenbemiddeling via WebwinkelKeur.

Veilig Online Winkelen: Onze website is streng beveiligd tegen malware en beschermd met SSL-encryptie, zodat u met vertrouwen kunt browsen en kopen.

Met deze fundamenten garanderen we u een veilige, betrouwbare en plezierige winkelervaring. Bij ons zit u goed!

 

Overzicht

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken
1
Free Gift