Doorgaan naar inhoud
Welkom bij E-woodproducts | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING
Welkom bij E-woodproducts | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING

Retourbeleid

Het is tegenwoordig heel gewoon om online aankopen te doen, zowel in België als in Nederland. Bij het kopen van producten op afstand, is het belangrijk dat zowel de koper als de verkoper weten wat hun rechten en plichten zijn. Als verkoper begrijpen wij dat een eenvoudig en duidelijk retourbeleid van groot belang is voor onze klanten. Daarom hebben wij ons retourbeleid zo simpel mogelijk gehouden en de belangrijkste regels voor u op een rij gezet. In deze pagina leggen wij ons retourbeleid uit en vertellen wij wat u moet weten over het retourneren van een product. Bovendien is het onze belofte om u uitstekende klantenservice te bieden en u te helpen bij eventuele vragen of problemen.


Retourbeleid:


Wij begrijpen dat u soms van gedachten kunt veranderen over een product dat u heeft gekocht. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren zonder opgave van reden. Als u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, stuur dan een e-mail naar support@e-woodproducts.com. U kunt ons ook een brief sturen naar BV E-Products Europe, Patijntjestraat 107, 9000 Lebbeke.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Het product dient in dezelfde staat te zijn als waarin u het heeft ontvangen, zonder beschadigingen of gebruikssporen en indien mogelijk in de originele verpakking.

De kosten voor het retourneren van het product zijn voor uw eigen rekening. Het product dient te worden teruggestuurd naar het volgende adres: BV E-Products Europe, Hannaerden 1A, 9280 Lebbeke, België. Wij adviseren u om het product te verpakken in een stevige doos om schade tijdens het transport te voorkomen.

Na ontvangst van het geretourneerde product, zullen wij zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen, het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten aan u terugbetalen. Wij zullen u per e-mail vragen om uw IBAN-nummer te verstrekken, zodat wij de terugbetaling kunnen doen.

Houd er rekening mee dat wij niet aansprakelijk zijn voor verlies of beschadiging tijdens de retourzending. Wij raden u aan om het product aangetekend en verzekerd terug te sturen. Wij behouden ons het recht voor om geretourneerde producten te weigeren of slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen als het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt of beschadigd.
 

Ophaalservice


België:

 • Bestellingen tot €150 (incl. btw): €19,95 (incl. btw) voor het ophalen van één product, met een toeslag van €10 (incl. btw) per extra product.
 • Bestellingen vanaf €150 (incl. btw): €50 (excl. btw) voor het ophalen van het eerste product, met een toeslag van €15 (excl. btw) per extra product.

Nederland:

 • Bestellingen tot €150 (incl. btw): €19,95 (incl. btw) voor het ophalen van één product, met een toeslag van €10 (incl. btw) per extra product.
 • Bestellingen vanaf €150 (incl. btw): €50 (excl. btw) voor het ophalen van het eerste product, met een toeslag van €15 (excl. btw) per extra product.


  Als u gebruik wilt maken van deze service, stuur dan een e-mail naar support@e-woodproducts.com met uw verzoek en wij zullen zo snel mogelijk een afspraak met u maken. Het is belangrijk dat u ervoor zorgt dat het product klaar staat op de afgesproken dag en tijd.

  Wij wijzen erop dat als het product niet aan onze voorwaarden voldoet, wij het recht hebben om de retourzending te weigeren en de kosten voor de ophaalservice bij u in rekening te brengen. Wij raden u daarom aan om het product zorgvuldig te controleren voordat u gebruik maakt van onze ophaalservice.

   

  Klantenservice  Bij E-Products Europe streven we ernaar om onze klanten tevreden te stellen. Mocht er toch iets misgaan of heeft u vragen over uw bestelling, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

  U kunt ons bereiken via e-mail op support@e-woodproducts.com. We streven ernaar om binnen één werkdag te reageren op uw e-mail.

  Als u liever telefonisch contact opneemt, kunt u ons bellen op het nummer +32 484 13 78 50. Onze klantenservice is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur.

  We staan altijd klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.
   

  We danken U!  Bij E-Products Europe vinden we het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop. We begrijpen echter dat het soms kan voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent met uw product. Daarom hebben we ons retourbeleid zo duidelijk en eenvoudig mogelijk gemaakt, zodat u uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst kunt annuleren en retourneren.

  Als u nog vragen heeft over ons retourbeleid of als u hulp nodig heeft bij het retourneren van uw product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder en streven ernaar om uw vraag of probleem zo snel mogelijk op te lossen.

  Bedankt voor uw vertrouwen in E-Products Europe en we hopen dat u tevreden bent met uw aankoop.

  Overzicht

  Vergelijk Producten

  {"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

  Selecteer het eerste item om te vergelijken

  Selecteer tweede item om te vergelijken

  Selecteer derde item om te vergelijken

  Vergelijken
  1
  Free Gift