Doorgaan naar inhoud
Welkom bij E-woodproducts | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING
Welkom bij E-woodproducts | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING

Het merk KING

Welkom bij KING ®, het merk dat staat voor koninklijke kwaliteit en luxe in uw tuin. Met meer dan 10 jaar ervaring in West-Europa, klinkt de naam KING ® als muziek in de oren voor vele tuinliefhebbers.

Bij KING ® geloven we dat een prachtige tuin niet alleen een visuele beleving moet zijn, maar ook een plaats waar u zich volledig kunt ontspannen en waar u de tijd kunt doorbrengen met uw dierbaren. Daarom bieden wij u hoogwaardige houten tuinmeubelen die niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook comfortabel en duurzaam.

Onze meubelen worden vervaardigd van de beste materialen en worden vervaardigd met de grootste zorg en aandacht voor detail. Wij gebruiken enkel duurzame en milieuvriendelijke houtsoorten en bieden een onberispelijke afwerking en tijdloze ontwerpen. Bij KING ® zijn we trots op onze producten en willen we dat u zich net zo koning voelt als onze producten zich presenteren.

Word de koning in uw eigen tuin en kies voor KING ®. Laat u verleiden door de kwaliteit en luxe van KING ®.
 

De kwaliteit van KING ®


Bij KING ® staat kwaliteit centraal. Onze producten worden vervaardigd van de beste materialen en worden vervaardigd met de grootste zorg en aandacht voor detail. Wij gebruiken enkel duurzame en milieuvriendelijke houtsoorten en bieden een onberispelijke afwerking en tijdloze ontwerpen.

Onze meubelen zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook comfortabel en duurzaam. Wij geloven dat een tuinmeubel niet alleen mooi moet zijn, maar ook moet aanvoelen als een verlengstuk van uw huis. Onze meubelen zijn dan ook ontworpen om uw buitenleven te verrijken.

Wij garanderen u dat uw KING ® meubelen jarenlang mee zullen gaan en dat ze in staat zijn om weerstand te bieden tegen weersinvloeden, zoals regen en zonneschijn. Wij bieden ook een uitgebreide garantie op al onze producten, zodat u zeker weet dat u het beste krijgt voor uw geld.

Kortom, bij KING ® staat kwaliteit bovenaan. Wij geloven dat uw tuin een uitstraling moet hebben die bij u past en dat u daarom verdient om te investeren in kwaliteit. Kies voor KING ® en ervaar de kwaliteit en de luxe van onze meubelen.

Waarom KING ®?


Er zijn tal van redenen waarom u voor KING ® moet kiezen wanneer u op zoek bent naar hoogwaardige houten tuinmeubelen. Hieronder zullen we enkele van de belangrijkste redenen noemen waarom u moet kiezen voor KING ®.
 

  1. Exclusieve uitstraling: Onze meubelen zijn ontworpen met een exclusieve uitstraling en bieden een tijdloze elegantie die bij iedere tuinstijl past. Wij geloven dat uw tuin een uitstraling moet hebben die bij u past en daarom bieden wij een uitgebreid aanbod aan ontwerpen en kleuren om aan uw wensen te voldoen.
  2. Kwaliteit: Bij KING ® staat kwaliteit centraal. Onze producten worden vervaardigd van de beste materialen en worden vervaardigd met de grootste zorg en aandacht voor detail. Wij garanderen u dat uw meubelen jarenlang mee zullen gaan.
  3. Comfort: Onze meubelen zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook comfortabel. Wij geloven dat een tuinmeubel niet alleen mooi moet zijn, maar ook moet aanvoelen als een verlengstuk van uw huis. Onze meubelen zijn dan ook ontworpen om uw buitenleven te verrijken.
  4. Duurzaamheid: Wij gebruiken enkel duurzame en milieuvriendelijke houtsoorten en bieden een onberispelijke afwerking. Bovendien bieden wij een uitgebreide garantie op al onze producten.
  5. Internationale uitstraling: KING ® is al meer dan 10 jaar actief in West-Europa, vooral in de landen Nederland, België, Duitsland en Frankrijk, en is bekend om haar internationale uitstraling. Kortom, de internationale uitstraling speelt zeker ook mee.


Kies voor KING ® en ervaar de kwaliteit, comfort en exclusieve uitstraling van onze meubelen. Wij garanderen u dat u geen spijt zult hebben van uw investering.
 

Het Logo van KING ®


Het logo van KING ® is het visuele symbool van onze kwaliteit en exclusiviteit. Het bestaat uit een kroontje omringd door een circel en het woord KING ®. Deze combinatie van elementen staat voor koninklijke allure en kwaliteit, en geeft ons merk de unieke uitstraling die we nastreven.


 

Intellectueel Eigendom van KING ®


KING ® is geregistreerd als merk in het BOIP merkregister en is beschermd onder intellectueel eigendomsrecht. Dit betekent dat niet iedereen zomaar het merk KING ® mag gebruiken. Wij beschermen ons merk ten alle tijden en staan altijd paraat om tegen inbreuken op ons intellectueel eigendom op te treden. Als u interesse heeft in het gebruik van het merk KING ®, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Conclusie


KING ® is een merk dat staat voor kwaliteit en exclusiviteit in houten tuinmeubelen. Ons logo en intellectueel eigendomsrecht staan garant voor de authenticiteit van ons merk. Onze producten worden vervaardigd volgens de hoogste normen en bieden de ultieme buitenbeleving. Als u op zoek bent naar houten tuinmeubelen van de allerhoogste kwaliteit, kiest u voor KING ®.
 

ContactAls u op zoek bent naar meer informatie over KING ® en onze producten, of als u graag een afspraak wilt maken om onze showroom te bezoeken, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen.

Bent u klaar om uw buitenleven naar een hoger niveau te tillen met KING ®? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken
1
Free Gift