Doorgaan naar inhoud
Welkom bij E-woodproducts | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING
Welkom bij E-woodproducts | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING

Het Belang van FSC-Certificering: Duurzaam Bosbeheer voor een Groenere Toekomst

E-woodproducts.com bevestigt met trots dat wij FSC-gecertificeerd zijn. Ons FSC-nummer is SCS-COC-005219-PA. Dit garandeert dat onze producten afkomstig zijn uit bossen die op een verantwoorde en duurzame manier worden beheerd.

Hoe Weet U dat U Echte FSC-Producten Koopt?

Het is belangrijk om te weten hoe u kunt verifiëren dat u daadwerkelijk gecertificeerde FSC-producten koopt. Hier zijn enkele richtlijnen:

  1. Factuur als Bewijs: De enige geldige bevestiging van de aankoop van echte FSC-gecertificeerde producten is de factuur. Op de factuur van E-woodproducts.com zal ons FSC CoC-nummer, SCS-COC-005219-PA, duidelijk vermeld staan.

  2. Details op de Factuur: Onze factuur wordt opgemaakt door een FSC CoC-gecertificeerd bedrijf. De producten die FSC-gecertificeerd zijn, worden duidelijk aangeduid als FSC 100%, FSC Mix of FSC Recycled.

Het Ontstaan van FSC

De Forest Stewardship Council (FSC) werd opgericht in 1992 na de VN-conferentie over milieu en ontwikkeling in Rio de Janeiro. Opgericht door een samenwerking van milieuorganisaties, sociale groeperingen en economische actoren, streeft de FSC wereldwijd naar verantwoord bosbeheer. Hun hoofdzetel bevindt zich in Bonn en het FSC-label is vertegenwoordigd in meer dan vijftig landen.

Onze FSC-Gecertificeerde Producten

Bij E-woodproducts.com bieden we een scala aan FSC-gecertificeerde producten. Dit omvat onze populaire KING-serie, zoals:

Deze producten weerspiegelen onze inzet voor duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid, in lijn met de FSC-normen voor bosbeheer.

Conclusie

Door te kiezen voor FSC-gecertificeerde producten van E-woodproducts.com draagt u bij aan duurzaam bosbeheer en de bescherming van natuurlijke hulpbronnen. Ons FSC-nummer, SCS-COC-005219-PA, is uw garantie voor de authenticiteit en duurzaamheid van onze producten. Voor meer informatie over onze FSC-gecertificeerde producten en ons engagement voor duurzaamheid, nodigen we u uit om onze website te bezoeken en contact met ons op te nemen.

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken
1
Free Gift