.

.

.

.

.

.

.

.

.

Eigenschappen van Restol™


bescherming_zon

 Bescherming tegen de zon

bescherming_vocht

 Bescherming tegen vocht

bescherming_vergrijzing

 Bescherming tegen vergrijzing

waterafstotend1

 Waterafstotend

schuren_niet_nodig

 Schuren niet nodig

kwast_roller_spuit

 Voor kwast, roller en spuit

4_uur_droog

 In 4 – 6 uur stofdroog

zijdeglans

 Zijdeglans

max16

 max. 12-16 muitstrijkvermogen per liter

restol houtolie kleuren

.

Restol™ is de veelzijdige oplossing

Restol™ Houtolie zorgt voor de bescherming van uw picknicktafel, tuinbank of tuinhuisje. Ook voor uw tuinmeubilair, schutting, gevelbetimmering en houten speeltoestel is Restol™ Houtolie zeer geschikt. U heeft de keuze uit meer dan achttien kleuren. Daarnaast is Restol™ Houtolie geschikt voor zowel onbehandeld hout, geïmpregneerd hout en hardhout.

Restol™ biedt langdurige bescherming

Restol™ Houtolie is gebaseerd op natuurlijke (plantaardige) lijnolie en maakt uw buitenhout hierdoor waterafstotend en weerbestendig. Dat zorgt ervoor dat uw buitenhout jarenlang beschermd blijft.

De Restol ™ Kleuren

Met een breed scala aan kleuren, hebben we altijd een kleur die aansluit bij uw wensen. Op de productpagina’s kunt u vinden of de gewenste kleur transparant of semi transparant is. 

 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van beschermingsproducten voor hout in heel Vlaanderen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

 

DUURZAAM

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze producten verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Daarnaast bieden we extra bescherming aan in de vorm Restol houtolie.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons: 0489 42 09 31.