BUITENKEUKEN

.
Met één van onze buitenkeukens kan u in de zomer uw gasten verwennen en terwijl genieten van het mooie weer. Bekijk ons gamma en stel zelf uw buitenkeuken samen.
.

ONS AANBOD BUITENKEUKENS

.
Hieronder vindt u alle producten in het gamma buitenkeukens. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen.
.

Tip: onderaan deze pagina vindt u nog enkele foto's van buitenkeukens.

''

 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van buitenkeukens in heel Vlaanderen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleur. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

.
COMFORT

.
We vervaardigen onze producten met het idee dat u er een hele dag aan zou willen zitten of werken. Zo garanderen we u als klant 100 % comfort. Met onze buitenkeukens kunt u genieten van een gezellige namiddag of avond met familie of vrienden.
.

DUURZAAM

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze buitenkeukens verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Ook dit is één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons: 0489 42 09 31.
.

Enkele foto's

.
''

''